סלט תפוחי אדמה מתובל עם נקניק
סלט תפוחי אדמה מתובל עם נקניק עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שעועית, נקניקיות, אוסו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו סלט תפוחי אדמה ביצה מתובל, סלט תפוחי אדמה ביצה מתובל, ו סלט תפוחי אדמה מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 6-8 ליטר מעל חום גבוה, להביא 3 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים שעועית ומבשלים עד פריך במכרז, 1 עד 2 דקות.
הסר שעועית ממים עם כף מחוררת או מסננת ולשטוף תחת מים זורמים קרים עד מגניב. להחזיר מים לרתיחה.
להוסיף תפוחי אדמה, להפחית את החום לפי הצורך כדי לשמור על מבשלים, ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, 15 עד 20 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים שמן זית וסוכר חום.
מניחים פרוסות בצל ונקניקיות על תבנית אפייה ומברשת בנדיבות עם תערובת סוכר חום. מטגנים 6 אינץ ' מחום עד בצל ונקניקיות הם משחימים קלות ובצל רך כאשר פירסינג, 8 עד 10 דקות.
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. קוצצים בגסות בצל. פרוס נקניקיות בעובי 1/2 אינץ'.
בקערה גדולה, לשלב שעועית, תפוחי אדמה, בצל, נקניקיות, מיונז, חרדל, חומץ, זיתים, ופטרוזיליה.
מערבבים בעדינות למעיל, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים חם, או צמרמורת עד קר, על 2 שעות.