קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

סלט תפוחי אדמה מתובל שמיר

סלט תפוחי אדמה מתובל שמיר
סלט תפוחי אדמה פיקנטי שמיר עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 222 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כמון טחון, חרדל חזרת, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. וזה די טוב. נסו סלט תפוחי אדמה שמיר, סלט תפוחי אדמה שמיר, ו סלט תפוחי אדמה לימון שמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
3
מניחים את תפוחי האדמה לתוך קערה גדולה, ומקררים במקרר עד קר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
בעוד תפוחי האדמה רותחים, מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, להסיר מהחום ולתת את הביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
יוצקים את המים החמים, ואז לקרר את הביצים תחת מים זורמים קרים בכיור. לקלף פעם קרה. קוצצים את הביצים, ומניחים לקערה עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
חותכים את הפלפלים לשניים, ומסירים את הזרעים, הליבה והגבעולים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
זרעיםזרעים
8
מניחים את הפלפלים על תבנית אפייה, לחתוך צדדים למטה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
חותכים את הבצל לשניים, ומניחים אותו על תבנית האפייה, חותכים צדדים למטה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
צולים את הפלפלים והבצל בתנור שחומם מראש עד שעור הירקות חרוך במקומות, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
פלפליםפלפלים
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הסר כל חתיכות גדולות של עור שרוף, וקוצצים את הפלפלים והבצל.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
בצלבצל
12
מעבירים לקערה עם תפוחי האדמה והביצים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
בקערה, מערבבים יחד את המיונז, חרדל חזרת, פלפלים צ ' יפוטלה, רוטב אדובו, שמיר, שום, כמון, ומלח ופלפל עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב Adoboרוטב Adobo
חזרתחזרת
מיונזמיונז
חרדלחרדל
שוםשום
כמוןכמון
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
יוצקים את הרוטב על תערובת תפוחי אדמה, וזורקים קלות עד תפוחי אדמה, ביצים וירקות מצופים היטב עם רוטב. תירגע לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
תפוח אדמהתפוח אדמה
ביצהביצה