סלט תפוחי האדמה הנקניק האהוב של בובי יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 255 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, מלח, נקניק מעושן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו סלט תפוחי האדמה האהוב עליי, סלט תפוחי אדמה מועדף, ו תפוח אדמה אפוי טעון של בובי (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הסלט: להביא סיר גדול של מים לרתיחה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את תפוחי האדמה ומרתיחים עד למכרז, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
3
מסננים את המים ולתת להתקרר. רבע מתפוחי האדמה ומעבירים אותם לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
במחבת גדולה, לחמם את 2 כפיות שמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיף את פרוסות kielbasa ומבשלים עד חום.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייה
6
להעביר אותם מגבת נייר מצופה צלחת לנקז.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
7
מוסיפים את הקילבסה לקערה עם תפוחי האדמה, יחד עם הסלרי והבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
נקניקייה
תפוח אדמה
סלרי
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
עבור ההלבשה: בקערה קטנה, להקציף יחד את החומץ, חרדל, שום, מלח ופלפל. לאט לאט לטאטא בשמן בזרם יציב ארוך.
מרכיבים שתצטרך
חרדל
חומץ
שום
פלפל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
9
מוסיפים את הרוטב לתערובת תפוחי האדמה וזורקים לשלב.