סלט תפוחי אדמה עם ארוגולה פסטו, אפונה וקישואים
סלט תפוחי אדמה עם ארוגולה פסטו, אפונה וקישואים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 113 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-5 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תרד קרוע, בצל ירוק, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה וסלט שעועית ירוקה עם ארוגולה פסטו, הצמד אפונה ושעועית ירוקה עם ארוגולה-נענע פסטו, ו הצמד אפונה ושעועית ירוקה עם ארוגולה-נענע פסטו.
הוראות
כדי להכין פסטו, לשלב הראשון 5 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד טחון.
מוסיפים מיץ לימון ו 4 מרכיבים הבאים (מיץ לימון דרך פלפל); תהליך עד היטב מעורבב.
מניחים תפוח אדמה בסיר גדול, ומכסים במים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 9 דקות.
מוסיפים אפונה, ומבשלים 1 דקה או עד מכרז.
מערבבים את תערובת תפוחי האדמה, פסטו, וקישואים בקערה; לזרוק היטב.