סלט תפוחי אדמה עם בייקון
סלט תפוחי אדמה עם בייקון נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 795 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לכי לחנות ותקני ציר עוף, עירית, בייקון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט תפוחי אדמה בגריל עם בייקון + בייקון-ויניגרט Dijon, סלט תפוחי אדמה בייקון, ו סלט תפוחי אדמה עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את תפוחי האדמה החדשים במים מלוחים רותחים עד מכרז, 12 עד 15 דקות; לנקז.
בינתיים, במחבת בינונית, לבשל את הבייקון, ערבוב מדי פעם, על חום גבוה בינוני עד פריך, על 4 דקות.
לקלף את תפוחי האדמה ברגע שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד. בקערה, לזרוק את תפוחי האדמה עם המניה, שאלוט, חומץ וחרדל ולתת לעמוד במשך 1 שעה, משליך מדי פעם.
מוסיפים את הבייקון ושמן זית, מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעיל.
מקשטים עם עירית ומגישים בטמפרטורת החדר.