סלט תפוחי אדמה עם בייקון, זיתים וצנוניות
סלט תפוחי אדמה עם בייקון, זיתים, וצנוניות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 499 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך תפוחי אדמה, זיתים ממולאים, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-135 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. נסו סלט רומיין עם גבינה כחולה, בייקון וצנוניות, סלט תפוחי אדמה אדום עם בצל ירוק וצנוניות, ו סלט תפוחי אדמה עם צנוניות וסלרי (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולקלף את תפוחי האדמה ולחתוך 1/2 ל 3/4 חתיכות אינץ'. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק, על 10 דקות.
חותכים את הבייקון לחתיכות קטנות ומבשלים מעל חום בינוני גבוה במחבת גדולה ועמוקה עד חום שווה. לא לבשל יתר על המידה.
קוצצים את הסלרי, בצל ירוק, זיתים ממולאים וצנוניות לחתיכות קטנות ומכניסים לקערה גדולה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ובייקון ומערבבים יחד.
מוסיפים את המיונז ומיץ לימון לטעם, מערבבים, ומניחים במקרר במשך כמה שעות כדי להירגע לפני ההגשה. ייתכן שתרצה להוסיף כמה פרוסות ביצים קשות על גבי. תהנו!!!