סלט תפוחי אדמה עם רוטב אבוקדו
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך תפוחי אדמה, שיני שום, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט אבוקדו + בטטה נא עם רוטב מיסו, סלט אבוקדו, תפוח ובייקון עם רוטב אבוקדו חריף, ו סלט פרמזן בייקון אבוקדו עם רוטב אבוקדו חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את כל החומרים בבלנדר ומערבבים עד עקביות שמנת.
מערבבים את כל מרכיבי הסלט, בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את הרוטב לתפוחי האדמה ומערבבים היטב. מתבלים שוב עם מלח ופלפל, לפי הטעם.