קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות43
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה עם רוטב אבוקדו

סלט תפוחי אדמה עם רוטב אבוקדו
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך תפוחי אדמה, שיני שום, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט אבוקדו + בטטה נא עם רוטב מיסו, סלט אבוקדו, תפוח ובייקון עם רוטב אבוקדו חריף, ו סלט פרמזן בייקון אבוקדו עם רוטב אבוקדו חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כל החומרים בבלנדר ומערבבים עד עקביות שמנת.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מערבבים את כל מרכיבי הסלט, בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הרוטב לתפוחי האדמה ומערבבים היטב. מתבלים שוב עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים