קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

סלט תפוחי אדמה עשבי תיבול

סלט תפוחי אדמה עשבי תיבול
סלט תפוחי אדמה הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו עם 6 מנות. מנה אחת מכילה 220 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב בתור תוספת, והוא נעשה תוך כ -45 דקות . אם יש לכם שמן זית, ציר עוף, חרדל דיז'ון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 80% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוף עשבי תיבול עם מחית בטטה וברוקולי מוקפץ , סלט קוסקוס טופו עם רוטב עשבי תיבול שמנת , וסלט שרימפס, פולי וצנון עם רוטב יוגורט עשבי תיבול .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים את תפוחי האדמה ו-2 כפות מלח בסיר גדול עם מים. מביאים את המים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10 עד 15 דקות, עד שתפוחי האדמה בקושי רכים כאשר מחוררים אותם בסכין.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מסננים את תפוחי האדמה במסננת, ואז מניחים את המסננת עם תפוחי האדמה מעל הסיר הריק מהאש ומכסים במגבת מטבח נקייה ויבשה. השאירו את תפוחי האדמה לאדות במשך 15 עד 20 דקות, עד שהם רכים אך יציבים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
בינתיים, בקערה קטנה, טורפים יחד את היין, ציר העוף, מיץ הלימון, השום, החרדל, 2 כפיות מלח ו-3/4 כפית פלפל. טורפים לאט את שמן הזית לקבלת אמולסיה. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אמולסיותאמולסיות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
כאשר תפוחי האדמה קרירים מספיק כדי להתמודד, חותכים אותם לרבעים או לחצאים, תלוי בגודלם.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
6
מניחים את תפוחי האדמה החתוכים בקערה גדולה ויוצקים עליהם מספיק רוטב כדי להרטיב. (כשהסלט יושב, ייתכן שיהיה עליך להוסיף עוד רוטב).
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מוסיפים את הבצל, הטרגון והפטרוזיליה, ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב, מכסים ומכניסים למקרר לכמה שעות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.