קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

סלט תפוחי אדמה עשבי תיבול

סלט תפוחי אדמה עשבי תיבול
סלט תפוחי אדמה הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו עם 6 מנות. מנה אחת מכילה 220 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב בתור תוספת, והוא נעשה תוך כ -45 דקות . אם יש לכם שמן זית, ציר עוף, חרדל דיז'ון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 80% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוף עשבי תיבול עם מחית בטטה וברוקולי מוקפץ , סלט קוסקוס טופו עם רוטב עשבי תיבול שמנת , וסלט שרימפס, פולי וצנון עם רוטב יוגורט עשבי תיבול .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים את תפוחי האדמה ו-2 כפות מלח בסיר גדול עם מים. מביאים את המים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10 עד 15 דקות, עד שתפוחי האדמה בקושי רכים כאשר מחוררים אותם בסכין.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים את תפוחי האדמה במסננת, ואז מניחים את המסננת עם תפוחי האדמה מעל הסיר הריק מהאש ומכסים במגבת מטבח נקייה ויבשה. השאירו את תפוחי האדמה לאדות במשך 15 עד 20 דקות, עד שהם רכים אך יציבים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בינתיים, בקערה קטנה, טורפים יחד את היין, ציר העוף, מיץ הלימון, השום, החרדל, 2 כפיות מלח ו-3/4 כפית פלפל. טורפים לאט את שמן הזית לקבלת אמולסיה. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אמולסיותאמולסיות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
כאשר תפוחי האדמה קרירים מספיק כדי להתמודד, חותכים אותם לרבעים או לחצאים, תלוי בגודלם.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6
מניחים את תפוחי האדמה החתוכים בקערה גדולה ויוצקים עליהם מספיק רוטב כדי להרטיב. (כשהסלט יושב, ייתכן שיהיה עליך להוסיף עוד רוטב).
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את הבצל, הטרגון והפטרוזיליה, ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב, מכסים ומכניסים למקרר לכמה שעות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.