סלט תפוחי אדמה פיקנטי
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מתכונים לתיבת המתכונים שלך, סלט תפוחי אדמה חריף עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. אתה מקבל תוספת שמגישה 10. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 209 קלוריות. 33 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. גשו לסופר וקנו מלח, רוטב פלפל, תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 50%, וזה די טוב. סלט תפוחי אדמה פיקנטי, סלט תפוחי אדמה פיקנטי, ו סלט תפוחי אדמה פיקנטי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים; מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים 20-30 דקות או עד שהם רכים.
מסננים ומניחים בקערה גדולה.
בצנצנת עם מכסה הדוק, שלבו את השמן, החומץ, הסוכר, אבקת הצ ' ילי, רוטב הפלפל החריף, המלח, אבקת הבצל והכמון; לנער היטב.
יוצקים מעל תפוחי אדמה וזורקים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
רגע לפני ההגשה מערבבים פנימה את התירס, הזיתים, הכוסברה והפלפלים.