סלט תפוחי אדמה פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה פריך. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 269 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם מיונז, בצל ירוק, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט תפוחי אדמה פריך, צ'יפס פריך-כריך סלט עוף, ו עוגת בטטה פריכה.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר 3 ליטר ולהוסיף מים כדי לכסות.
חום מעל חום בינוני-גבוה לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מבשלים 10 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מסננים את תפוחי האדמה היטב במסננת.
מערבבים את המרק, מיונז, חומץ ופלפל שחור בקערה גדולה.
מוסיפים את תפוחי האדמה, סלרי, פלפל ירוק, בצל וביצים וזורקים למעיל. מכסים ומקררים במשך 3 שעות או לילה.