סלט תפוחי אדמה צלוי בלסמי
סלט תפוחי אדמה עם זיגוג בלסמי עשוי להיות רק הצד המנה שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך תפוחי אדמה זהב יוקון תינוק, מלח ופלפל טחון, פטריות קרמיני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 33 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו סלט כרוב תפוחי אדמה קלוי עם ויניגרט בלסמי, סלט תפוחי אדמה קלוי עם גרגיר נחלים ויניגרט בלסמי, ו סלט בטטה קלוי עם ויניגרט קרפט בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
להקציף שמן זית, 3 כפות חומץ בלסמי, דבש, פפריקה, שום, מלח ופלפל שחור יחד בקערה גדולה. מערבבים תפוחי אדמה, פטריות, בצל מתוק לתוך תערובת חומץ; לזרוק מעיל.
מורחים ירקות על תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי אדמה הם פירסינג בקלות עם מזלג, 30 עד 40 דקות.
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת; קותלי חזיר מתפוררים.
להעביר תערובת תפוחי אדמה לקערה גדולה לזרוק עם בייקון, בצל ירוק, פטרוזיליה, הנותרים 2 כפות חומץ בלסמי.