קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

סלט תפוחי אדמה שעועית דילי

סלט תפוחי אדמה שעועית דילי
סלט תפוחי אדמה שעועית דילי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, פפריקה, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה שעועית דילי, סלט תפוחי אדמה דילי, ו סלט תפוחי אדמה דילי.

הוראות

1
מניחים שאלוט בקערה קטנה. מערבבים 6 כפות חומץ יין אדום וקמצוץ גדול של מלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק מכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מסננים תפוחי אדמה היטב; להעביר לקערה גדולה. קל לרסק תפוחי אדמה עם החלק האחורי של כף גדולה; להעביר קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים תערובת חומץ שאלוט לתפוחי אדמה חמים וזורקים לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
5
מקציפים מיונז כוס 1 ופפריקה מעושנת בקערה קטנה; מוסיפים לתפוחי אדמה וזורקים לשלב. מקפלים גרגיר הנחלים, שעועית, ביצים ועונה לטעום עם מלח, פלפל, ועוד חומץ, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
לא מגן מקומילא מגן מקומי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מקשטים עם פטרוזיליה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. חזור לטמפרטורת החדר לפני ההגשה, אם תרצה בכך, ערבוב מיונז נוסף אם יבש.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
7
בתיאבון
8
בתיאבון