סלט תרד דורש מסביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 44 גרם חלבון 83 גרם של שומן, וסך הכל 1231 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו דבש, מלח כשר, חומץ יין אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט תרד יווני בסלט תרד פילו Cupgreek מיני ב Mi, סלט תרד-טוויסט חריף לסלט התרד המיושן, ו תרד Ohitashi (סלט תרד יפני עם פתיתי בוניטו).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת סאוט בינונית מעל חום בינוני מוסיפים שמן. כאשר שמן חם להוסיף בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד בצל לשחרר את הסוכר הטבעי שלהם ולהיות חום זהוב, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
כדי להפוך את ההלבשה: בצנצנת קטנה או מיכל ליטר עם מכסה להוסיף חרדל, דבש, חומץ, שמן, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים למעלה על מיכל לנער לשלב.
מרכיבים שתצטרך
5
בקערת ערבוב גדולה להוסיף תרד, פלפל קלוי, שעועית, פטה, טונה ו 2 כפות רוטב. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
6
מקשטים עם בצל מקורמל, מקטעים כתומים ושקדים קלויים.