סלט תרד, ארוגולה ופריז עם רוטב גבינת בלו, עגבניות טריות ובייקון פריך דורש בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון, 89 גרם שומן, ובסך הכל 933 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. צאו לחנות ואספו חלב חמאה, שמן קנולן, עגבנייה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש בחלב החמאה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאה כמו קינוח. עם כפית ציון 71%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט ארוגולה עם בייקון, עגבניות ורוטב חלב חמאה, סלט ארוגולה עם גבינת עיזים, בייקון ורוטב בלסמי-תאנה, ו רוטב גבינת בלו טרי.
הוראות
1
במחבת מטגנת קטנה, על אש בינונית, מחממים את השמן ומבשלים את הבצל עד להשחמה קלה. מנמיכים את האש ומבשלים עד לקרמל, כ -10 דקות נוספות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסירים מהאש ומניחים בצד להתקרר.
3
בקערה גדולה שלבו את השמנת החמוצה, המיונז, הגבינה הכחולה והמרווה. אם הרוטב סמיך מדי, שחררו את הרוטב על ידי שפיכת מעט יותר מחלב החמאה. אתה רוצה שהלבישה תהיה נשפכת. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה