סלט תרד ברמודה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? סלט תרד ברמודה יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 330 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח, זרעי סלרי, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. 107 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו הברמודה השחורה של ויילנד, תבשיל בטטה (ברמודה), ו עוגת רום ברמודה עם רוטב קרמל רום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ביצים בסיר ומכסים לחלוטין במים קרים. מביאים מים לרתיחה. מכסים, מסירים מהאש ונותנים לביצים לעמוד במים חמים למשך 10 עד 12 דקות.
הסר מים חמים, מגניב. לאחר שהתקרר, מקלפים וקוצצים.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד להשחמה אחידה.
מסננים, מתפוררים ומניחים בצד.
מכינים את הרוטב בבלנדר על ידי שילוב הבצל, הסוכר, המלח, השמן, החומץ, הפלפל, זרעי הסלרי וחרדל דיז ' ון. מערבבים עד חלקה.
בקערת סלט גדולה שלבו את הביצים, הבייקון, התרד, הקרוטונים והפטריות. לזרוק לערבב.
יוצקים מספיק רוטב על סלט לציפוי קל. לזרוק ולהגיש.