סלט תרד חם עם בצל אדום ונקטרינות
סלט תרד חם עם בצל אדום ונקטרינות נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 372 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שקדים, גבינת עיזים, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: סלט תרד עם תותים ונקטרינות, בצל אדום כבוש, ו אספרגוס חם וטוסט בייקון עם פלפל אדום-שאלוט ויניגרט.
הוראות
מורחים שקדים על תבנית אפייה. טוסט בתנור, ערבוב פעם או פעמיים, עד הזהב אור, על 8 דקות.
מניחים תרד ונקטרינות בקערה גדולה. בקערה קטנה, מערבבים יחד חומץ וסוכר עד שהסוכר מתמוסס. מתבלים בפלפל וקמצוץ מלח.
שמן זית חם במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה היטב, 10 עד 12 דקות. מערבבים בתערובת חומץ ולהסיר מחום.
לגרד רוטב חם על תערובת תרד ולזרוק למעיל. לחלק בין 4 צלחות ארוחת ערב.
מפזרים כל סלט עם גבינת עיזים, שקדים וחזיר, אם משתמשים.