סלט תרד חם עם בצל אדום ונקטרינות נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 372 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שקדים, גבינת עיזים, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: סלט תרד עם תותים ונקטרינות, בצל אדום כבוש, ו אספרגוס חם וטוסט בייקון עם פלפל אדום-שאלוט ויניגרט.
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים שקדים על תבנית אפייה. טוסט בתנור, ערבוב פעם או פעמיים, עד הזהב אור, על 8 דקות.