סלט תרד נבול עם תפוזים עוף ומנדרין
סלט תרד נבול עם תפוזים עוף ומנדרינית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו סלט עוף עם תפוזים מנדרינית ופקאנים, תפוזים עוף ומנדרינית, ו סלט ברוקולי עם תפוזים מנדרין וקשיו (מתכונים דומים).
הוראות
עוף העונה עם מלח ופלפל. ממיסים 1 כף. חמאה עם 1 כף. שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שני חצאי חזה עוף; מבשלים עד שכבר לא ורוד במרכז, כ 3 דקות לכל צד.
הסר לצלחת; לכסות בנייר כסף. חזור עם הנותרים חמאה, שמן ועוף.
יוצקים את כל אבל 1 כף. שומן ממחבת. בצל מטוגן במשך 3 דקות.
מוסיפים חומץ, להעלות את החום גבוה ומרתיחים עד מופחת, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך; להוסיף תרד ותפוזים מנדרינית. לטגן עד תרד נבול, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.
פרוסת עוף. מחלקים תערובת תרד בין 4 צלחות.
מגישים עם עוף למעלה עם בוטנים.