סלט תרד עם ויניגרט כתום
אם יש לך מלח, מיץ של תפוז, מראש שטף תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. נסו סלט תרד ויניגרט כתום, סלט תרד עם ויניגרט כתום, ו סלט תרד עם ויניגרט כתום (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את פרושוטו פרוסות על תבנית אפייה ואופים עד רק פריך, על 10 דקות.
בואו מגניב. פרושו את פרושוטו פרוסות לתוך מיכל לאחסן במקרר.
בבלנדר, לשלב את גרידת התפוזים, מיץ תפוזים, חומץ בלסמי, דבש, שום, מלח ופלפל. להתמזג עד חלקה. עם הבלנדר פועל, מוסיפים את שמן הזית בזרם יציב עד בשילוב.
כדי לשרת, לשים את התרד בקערה גדולה. לזרוק עם מספיק של ויניגרט כדי לצפות את התרד.
מפזרים עם פרושוטו פריך מתפורר, לזרוק שוב, ומגישים.