סלט תרד עם רוטב אבוקדו עשוי להיות בדיוק המתאבנים שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 135 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אבוקדו, בצל, פטריות וחזיר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות . עם ציון של 88% , המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט תרד עם רוטב אבוקדו-ראנץ' , סלט תרד משמש עם רוטב בזיליקום אבוקדו וסלט תרד עוף עם רוטב כוסברה אבוקדו .
הוראות
1
מסדרים תרד, בשר חזיר, עגבניות, פטריות ומלפפון בקערות סלט אישיות. במיכל בלנדר או במעבד מזון, טוחנים אבוקדו, מיץ ליים, יוגורט, בצל, סוכר ומלח; לטפטף על הסלטים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ענפי שמיר שנקטפו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
טורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שרדונה של יקב קולומביה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-21 דולר.
יקב קולומביה שרדונה
שרדונה קולומביה מציע ניחוחות עזים של אגס, תפוח ורמזים של פירות טרופיים הנמשכים לחיך. חומציות מאוזנת ותווי אלון וניל מתוקים משולבים יוצרים שרדונה אלגנטי שהוא מובהק צפון-מערבי.