סלט תרד-תות
אם יש לך תרד מוכן לאכול, מיץ תפוזים, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 98%. מתכונים דומים: סלט תרד אבוקדו תות עם ויניגרט תות #SundaySupper, סלט תרד תות עם רוטב תות, ו סלט תות תרד עם ויניגרט תות.
הוראות
בצנצנת או מיכל מכוסים היטב, לנער את כל מרכיבי ההלבשה.
לקלף את jicama, הסרת העור החום ואת שכבה דקה של הבשר רק מתחת לעור. העור יכול לפעמים להיות קצת קשה.
חותכים כמחצית jicama לכ 1x 1/4 מקלות אינץ ' למדוד על 3/4 כוס. לעטוף הנותרים jicama ומקרר לשימוש אחר.
חותכים לאורכו לשניים, ולאחר מכן לחתוך לפרוסות. שוטפים את התותים במים קרים ומייבשים.
הסר את העלים לחתוך את פירות יער לאורכו לפרוסות.
הסר וזרוק את הגבעולים מעלי התרד. יש לשטוף את העלים במים קרים. לנער את עודף מים כתמים להתייבש עם מגבות נייר. לקרוע כל עלים גדולים לחתיכות בגודל ביס.
בקערת סלט גדולה, מניחים את התרד, התותים, מקלות ג ' יקמה ופרוסות קיווי. לנער את הרוטב שוב לערבב מרכיבים.
יוצקים את הרוטב על מרכיבי הסלט, וזורקים עם 2 כפות גדולות או מלקחיים לסלט. כדי לשמור על סלט פריך, להגיש מיד.