סלייר של מתוק, חריף, ו Kabobs חריף נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 80 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת שום, פלפל, דובדבנים maraschino, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. . , שהוא מוצק. נסו 4-מרכיב רוטב לאטריות אסייתיות מתובלות-חריף, דרום מזרח אסיה חריף, סלט חריף & מתוק Rojak, ו תפוחי אדמה מתובלים ליבה עם לימון חריף וכוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את המרינדה על ידי לטאטא את הסוכר החום, דבש, מיץ לימון, מיץ לימון, מיץ דובדבנים maraschino, אבקת שום, ג ' ינג ' ר, פלפל שחור, פלפל קאיין, מיץ אננס, יין, רוטב פלפל חריף, ורוטב סויה יחד בקערה גדולה, לא מתכתית. לזרוק את הפטריות, בצל, פלפל, עגבניות, ועוף במרינדה; לכסות ולקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי, כמו Angel's Envy
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
1 ג'לפנו טרי שלם
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אבוקדו האס מעוך קלות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני ושמן קל באח.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
על כל שיפוד, חוט חתיכת עוף, אז שלושה מהירקות ואחריו חתיכה אחרת של עוף ואז פרוסת אננס ודובדבן אחד maraschino בסוף.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי, כמו Angel's Envy
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מערבבים ומתאימים את הירקות כמו שאתה להרכיב את שיפודים. מבשלים על הגריל שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והירקות רכים, כ -10 דקות.