ניתן להכין את המתכון של סלמה ג'מה פרמיגיאנה תוך כשעתיים ו-15 דקות . , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 92 גרם חלבון , 73 גרם שומן , ובסך הכל 1685 קלוריות . המתכון הזה אהוב על 29 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם פרמיג'אנו-רג'יאנו, ביצים, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 92% , וזה נהדר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Slamma Jamma Parmigiana , Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana ו- Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
דופקים קלות את חזה העוף לעובי של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
3
שלבו את המלח הכשר, הסוכר ו-1 ליטר מים בשקית ניילון ניתנת לסגירה חוזרת בגודל 1 ליטר; לנער עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ליקוריץ צהוב וירוק
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
4
מוסיפים את חזה העוף ומשרים בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
5
מניחים את הקמח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
6
מוציאים את העוף מהמלח. מנערים מעליו את הלחות העודפת ובעזרת מלקחיים חוררים קלות את העוף בקמח. מנערים את עודפי הקמח ומעבירים לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: טרה מקלות)
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
מערבבים את הביצים והחלב בקערה בינונית וטורפים היטב. בקערה נפרדת מערבבים את פירורי הלחם, האורגנו, הבזיליקום, הפטרוזיליה, מלח הים והפלפל. מגררים את העוף בתערובת הביצים והחלב בעזרת מלקחיים ומניחים לעודפי התערובת להתנקז. כעת חוררו את העוף לתוך תערובת פירורי הלחם, וטפחו קלות פנימה את פירורי הלחם כדי להידבק.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
(מומלץ: טרה מקלות)
פחיות) מרק עוף דל נתרן
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2-1/4 כפיות שמרי מכונת לחם
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץ
8
מחממים את הפטם מראש.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
9
הניחו לעוף הלחם לשבת 5 דקות לפני הטיגון. בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה, הוסיפו מספיק שמן זית כדי להגיע 1/3 במעלה הצד של העוף. מבשלים את העוף בקבוצות עד להזהבה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: טרה מקלות)
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
ציוד שתשתמש בו
2 כנפי עוף (3-1/2 אונקיות כל אחת)
10
מוציאים מהמחבת לאחר בישול ומניחים על מגש יריעות. חזור על הפעולה עם שאר העוף.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: טרה מקלות)
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
11
כשכל העוף מבושל, מפזרים מלמעלה מוצרלה ופרמזן באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®
(מומלץ: טרה מקלות)
12
מניחים מתחת לפטם עד שהגבינה נמסה ומזהיבה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
13
מגישים עוף מעל פסטה ומצקת רוטב עגבניות מעל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
(מומלץ: טרה מקלות)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
מצקת
14
מקשטים בתוספת פרמזן ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
15
מחממים את שמן הזית על אש בינונית בסיר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
ציוד שתשתמש בו
2 כנפי עוף (3-1/2 אונקיות כל אחת)
16
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות.
מרכיבים שתצטרך
2 שוקי עוף (5-1/2 אונקיות כל אחת)
17
מוסיפים את השום ומטגנים עד כמעט חום, ואז מוסיפים עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
18
מטגנים 30 דקות על אש נמוכה עד בינונית.
19
מוסיפים את הבזיליקום והאורגנו וממשיכים לבשל עוד 30 דקות. טוחנים בטחנת מזון או מצננים וטוחנים במעבד מזון. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.