סלמון אפוי אני
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון אפוי אני יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. . גשו לסופר וקנו אורז חום, פילה סלמון, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מעולה. מתכונים דומים: סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן, סלמון אפוי כולו, ו סלמון אפוי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בסיר להביא 2 1/2 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך 20 דקות.
במחבת גדולה, להוסיף מספיק מים רק כדי לכסות את החלק התחתון של המחבת.
הנח את פילה הסלמון במחבת, בצד ורוד למעלה.
מניחים אורז מבושל סביב החלק החיצוני של הדג.
מפזרים את מיץ התפוזים על הדגים והאורז.
בקערה קטנה, לשלב את עשב שמיר, רוזמרין, בזיליקום, חרדל, פלפל לימון ומפזרים על הדגים והאורז. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות או עד הסלמון הוא רך ומתקלף.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.