סלמון אפוי במלח עם שומר, צלפים וכתום דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו פלפל, מיץ תפוזים, מלח שולחן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלמון אפוי במלח עם שומר, צלפים וכתום, Branzino אפוי מלח עם הדרים, שומר ועשבי תיבול, ו סלמון ברוטב תפוז-שומר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הגדר 1 פילה סלמון, צד העור למטה, על משטח עבודה ועונה עם פלפל לבן. מסדרים את גרידת התפוז על הסלמון העליון עם מחצית צמרות שומר. מכסים עם פילה סלמון השני, צד העור למעלה. לארוז את צמרות שומר הנותרים על הצדדים של הסלמון, כך שאין בשר חשוף. לקשור את הפילה יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
גרידה כתומה
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
3
מורחים את המלח הכשר במחבת צלייה גדולה בשכבה זוגית ואופים במשך 15 דקות. בזהירות להפיץ 1 כוס מלח חם בתחתית מחבת כיכר גדולה כי הוא לפחות 5 אינץ ' רחב. מניחים את הסלמון במחבת ושופכים את שאר המלח מעל ומסביב לדגים. בעדינות לארוז את המלח ולאפות את הסלמון במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
מיונז, ועוד, לפי הצורך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
4
בינתיים, בקערה רדודה, לשלב את מיץ תפוזים ולימון עם שמן זית. מתבלים קלות עם מלח שולחן ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
מלח שולחן
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מלח דק, לשולי הכוסות
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיף את שומר פרוס ואת צלפים, לזרוק ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
6
לגרד את המלח מהחלק העליון של הסלמון. באמצעות המחרוזת, בעדינות להרים את הסלמון מן המחבת ולהגדיר אותו על משטח עבודה. לגרד את המלח מהצדדים ולהסיר את החוט. באמצעות מרית, להרים את הפילה העליון ולהעביר אותו לצלחת, צד העור למטה. השליכו את צמרות השומר ואת גרידת התפוז וחתכו כל פילה דג לשניים. הרם את הסלמון מן העור, משאיר מאחור את המלח, ולהעביר לצלחות. כפית את סלט שומר על גבי ומגישים.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.