סלמון אפוי עם זיגוג זנגביל אוכמניות
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 97%. נסו סלמון עם זיגוג זנגביל, סלמון מהיר עם זיגוג זנגביל, ו סלמון עם זיגוג ג'ינג'ר פטל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה, לשלב מים, אוכמניות, זנגביל ומיץ לימון. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד פירות יער להישבר, על 5 דקות.
הסר מחום ומתח לקערה, באמצעות החלק האחורי של כף לדחוף עיסת אוכמניות דרך. להחזיר תערובת אוכמניות לסיר הרוטב, להוסיף סוכר ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים עד מופחת בחצי, כ 20 דקות, ערבוב מדי פעם כדי למנוע שריפה.
מברשת אפייה עם שמן זית ולהגדיר פילה על גבי.
מברשת פילה עם שמן העונה עם מלח ופלפל. לאחר תערובת blackberry הוא מגניב, מברשת על פילה סלמון ואופים במשך 4 דקות.
מברשת שוב עם תערובת blackberry. להפוך את התנור לצלות ולצלות עוד 3 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.