סלמון בגריל במי עגבניות
סלמון בגריל במי עגבניות הוא ללא גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עצמות, עגבניות, אפונים קטנים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: דגים עם מלפפון קארי עגבניות מים וסלט עגבניות עשבי תיבול, פאן סלמון בגריל עם סלסה עגבניות, ו עגבניות, מלון וסלט בזיליקום עם מי עגבניות.
הוראות
בבלנדר, עובד בקבוצות במידת הצורך, מערבולת עגבניות עם 1/2 כפית מלח עד חלקה.
יוצקים לתוך מסננת מרופדת בשתי שכבות של cheesecloth (ארבע אם זה ארוג באופן רופף) ולהגדיר על קערה גדולה. מצרף מיכלים מקוננים בניילון נצמד וצינה, ללא ערבוב, לפחות 12 שעות ועד 2 ימים לניקוז. לאסוף קצוות בד לסובב בעדינות לסחוט את כל נוזל ברור שנותר, לעצור כאשר כל אדום הוא שוחרר.
יוצקים מים עגבניות צלולים לתוך אמצעי זכוכית; אתה צריך 3 עד 3 1/2 כוסות. שמור אדום טהור לשימושים אחרים, כגון רוטב פסטה.
במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 2 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים בצל פנינה ומבשלים רק עד בקושי רך כאשר פירסינג, על 3 דקות. להרים עם מסננת או כף מחוררת ולשטוף תחת מים זורמים קרים עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לקצץ שורש קצה מכל בצל ולסחוט מתוך קליפה.
מוסיפים אפונה למים רותחים ומבשלים עד בקושי מכרז לנשוך, 2 עד 3 דקות( ראה הערות); לנקז.
יש לשטוף סלמון יבש לטפוח.
מפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
להניח חתיכות על גריל משומן היטב על מיטה מוצקה של גחלים חמים או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות); סגור מכסה על גריל גז. קוק, פונה פעם אחת, עד בקושי אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדיקה), 6 עד 8 דקות בסך הכל.
בינתיים, במיקרוגל על כוח מלא (100%), לחמם מים עגבניות עד מהביל, 2 1/2 עד 3 דקות.
שימו חתיכת סלמון בכל אחת מארבע קערות רחבות ורדודות.
יוצקים מי עגבניות סביב דגים ומפיצים בצל, אפונה ועגבניות שרי במים.