קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות27
מגזין

סלמון בגריל ברוטב עשבי תיבול

סלמון בגריל ברוטב עשבי תיבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון בגריל עם רוטב עשבי תיבול. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 2 . מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 338 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 2 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך קרם knudsen, כוסברה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלמון בגריל ברוטב חמאת לימון ועשב, סלמון בגריל עשבי תיבול קרמי, ו סלמון בגריל עם ויניגרט עשב.

הוראות

1
גריל חום לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מקום 1 כף. רוטב בצלחת רדודה.
3
מניחים דגים, צד עור למעלה, בלבישה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
בינתיים, לערבב נשאר ההלבשה וכל שאר החומרים עד מעורבב; לקרר עד מוכן לשרת.
5
מניחים דגים, צד עור למטה, על גריל. מכסה גריל. גריל 10 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מגישים עם תערובת שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.