סלמון בגריל חרדל דבש עם עדשים Puy
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכונים לתיבת המתכון שלך, סלמון בגריל חרדל דבש עם עדשים Puy עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 812 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לך גרידת לימון, חרדל מלא, רוקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 97%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צרפתית בפלאש: סלמון פריך עם עדשים דו פוי ושני חרדל קרם פרש, סלמון מתובל עם עדשים Puy, ו פילה סלמון בגריל ברוטב דבש-חרדל.
הוראות
להפוך את הגריל גבוה קו מגש אפייה עם נייר כסף.
מערבבים את גרידת לימון ומיץ, חרדל ודבש.
שים את הסלמון על המגש, מברשת עם קצת רוטב, ואז גריל עבור 5-7 דקות אין צורך להפוך את הסלמון עד זה פתיתים בקלות כאשר נבדק עם סכין.
בינתיים, מחממים את השמן בווק ומבשלים את הבצל והסלק באביב. עצה בעדשים עם 4 כפות מים, לכסות את המחבת ומבשלים 2 דקות כדי לחמם דרך. עצה לתוך קערה ולזרוק עם ההלבשה הנותרת, בזיליקום רקטות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון בגריל. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.