סלמון בגריל מעץ ארז עם שום, לימון ושמיר
סלמון בגריל על קרש ארז עם שום, לימון ושמיר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 338 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם שמיר, שיני שום, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 84%. נסו סלמון מקרש ארז עם רוטב שמיר חזרת, סלמון הקרש של ג'וני השום, ו ארז קרש-סלמון בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות קרש ארז מטופל (או קרשים) גדול מספיק כדי להחזיק צד של סלמון (5 עד 7 אינץ 'רחב 16 עד 20 אינץ' ארוך) במים, שוקל את זה עם משהו כבד, כמו לבנה, כך שהוא נשאר שקוע 30 דקות עד 24 שעות.
כאשר מוכן לגריל, או לבנות אש פחם במחצית הגריל או להפוך מבערי גריל על גבוה במשך 10 דקות. בינתיים, מערבבים שמן, שום, שמיר, מלח, פלפל וגרידת לימון; לשפשף על סלמון לתוך אזורים הבקיע מעיל.
מקום ספוג ארז על גרגר גריל חם, מכסה סגור, ולצפות עד עץ מתחיל לעשן, על 5 דקות.
להעביר סלמון על קרש חם, להעביר סלמון חום פחם ישיר או להפוך מבערים נמוך, ומבשלים מכוסה עד סלמון הוא פשוט אטום לאורך (130 על מדחום בשר מוכנס בסעיף העבה ביותר) 20 עד 25 דקות או יותר, בהתאם עובי וטמפרטורת הגריל.
בואו לשבת 5 דקות; לשרת עם טריזי לימון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Antica (Mountain Select). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.