קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

סלמון בגריל עם זיגוג ג'ינג'ר-כתום

סלמון בגריל עם זיגוג ג'ינג'ר-כתום
סלמון בגריל עם זיגוג ג'ינג'ר-כתום לוקח מסביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 406 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. 158 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי דיאטה. גשו לסופר וקנו אורז, דבש, לקשט: בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים של 97%. מתכונים דומים: סלמון עם זיגוג כתום ג'ינג'ר, חזה עוף בגריל עם זיגוג כתום-ג'ינג'ר חריף, ו סלמון בגריל עם זיגוג הויסין ותענוג שזיף-ג'ינג'ר.

הוראות

1
שלב 5 מרכיבים ראשונים בכלי רדוד; הוסף סלמון. מכסים ומצננים 30 דקות, הופכים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2
מוציאים סלמון מהמרינדה, שומרים את המרינדה. מביאים את המרינדה לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
גריל סלמון, מכוסה במכסה גריל, על אש בינונית-גבוהה (350 מעלות עד 400 מעלות) כ-6 דקות מכל צד או עד שהדג מתקלף בקלות בבדיקה במזלג, ומתנשא לעיתים קרובות במרינדה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מסדרים סלמון על אורז; מזלפים עם כל המרינדה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
מגישים עם פרוסות לימון, ומקשטים, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

סלמון בגריל עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום קליל ודל טאנין כמו פינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. בורן קוטג ' קאשבורן פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.