קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

סלמון בגריל עם חמאת לימון ופלפל

סלמון בגריל עם חמאת לימון ופלפל
סלמון בגריל עם חמאת לימון ופלפל נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 566 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לך לחנות ותביא פלפל, חמאה, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו סלמון בגריל עם עשבי תיבול וחמאת לימון מאייר, חמאת לימון שמיר תרכובת, ו לימון שמיר תרכובת חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את החמאה בקערה בינונית ומועכים אותה עם מרית גומי עד שהיא מאוד מורחבת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את ההתלהבות, שום, ומלח ופלפל נמדדים ומערבבים עד לשלב יסודי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
3
מעבירים את תערובת החמאה לסדין של ניילון נצמד. לעצב אותו לתוך יומן על ידי מגלגל אותו בניילון נצמד, ולאחר מכן לסובב את הקצוות לקפל תחת לאטום.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
מניחים במקרר להקשיח לפני השימוש, לפחות 30 דקות.
5
חותכים את הלימונים המצוייצים לחצי ומניחים אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
6
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).תייבש את הסלמון עם מגבות נייר. מעיל שני הצדדים של פילה עם שמן העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.כאשר הגריל מוכן, לשפשף את הסורגים עם מגבת טבול בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
מניחים את הסלמון על העור בצד הגריל למטה, מכסים את הגריל, ומבשלים ללא הפרעה עד סימני גריל מופיעים והעור מתחיל פריך, על 2 עד 3 דקות. באמצעות מרית שטוחה, בזהירות להפוך את הפילה מעל.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מניחים את הלימונים השמורים לחתוך בצד למטה על הגריל. מכסים את הגריל וממשיכים לבשל עד הסלמון הוא פשוט אטום במרכז ולימונים יש סימני גריל, על 2 עד 4 דקות more.To מגישים, לחתוך 4 (1/4-עד 1/2 אינץ ' עבה) סיבובים של חמאת לימון פלפל (יהיה לך קצת שמאלה). מיד מניחים עגול על גבי כל פיסת דגים ומגישים עם חצאי לימון בגריל כדי לסחוט על הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.