קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

סלמון בגריל עם חמאת מלפפון חמוץ שמיר

סלמון בגריל עם חמאת מלפפון חמוץ שמיר
סלמון בגריל עם חמאת מלפפון חמוץ שמיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגיש 4 . זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לך חרדל דיז'ון, מלח ופלפל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלמון בגריל עם חמאת מלפפון חמוץ שמיר, סלמון בגריל עם חמאת מלפפונים חמוצים, ו סלמון בגריל עם חמאת שמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תדליק גריל. בקערה קטנה, למזג את החמאה עם חמוצים חתוכים לקוביות, טרגון וחרדל ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
לשפשף את הסלמון עם שמן ועונה עם מלח ופלפל. גריל על חום גבוה בינוני, צד העור למטה, עד העור הוא חרוך קלות פריך, על 3 דקות. באמצעות מרית מתכת, להפוך את פילה וגריל עד בקושי נעשה במרכז, כ 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
תעביר את הסלמון לצלחות. למעלה עם החמאה מלפפון חמוץ ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמירחמוצים שמיר
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.