סלמון בגריל עם חמאת מלפפון חמוץ שמיר
סלמון בגריל עם חמאת מלפפון חמוץ שמיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגיש 4 . זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לך חרדל דיז'ון, מלח ופלפל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלמון בגריל עם חמאת מלפפון חמוץ שמיר, סלמון בגריל עם חמאת מלפפונים חמוצים, ו סלמון בגריל עם חמאת שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק גריל. בקערה קטנה, למזג את החמאה עם חמוצים חתוכים לקוביות, טרגון וחרדל ומתבלים עם מלח ופלפל.
לשפשף את הסלמון עם שמן ועונה עם מלח ופלפל. גריל על חום גבוה בינוני, צד העור למטה, עד העור הוא חרוך קלות פריך, על 3 דקות. באמצעות מרית מתכת, להפוך את פילה וגריל עד בקושי נעשה במרכז, כ 4 דקות יותר.
תעביר את הסלמון לצלחות. למעלה עם החמאה מלפפון חמוץ ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.