סלמון בגריל עם נקטרינות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו סלמון בגריל עם נקטרינות. מתכון זה משמש 4. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, יש בו בסה"כ : 256 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בזיליקום, נקטרינות, פילה סלמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. הציון הזה מוצק. נסו נקטרינות בגריל עם פרושוטו, נקטרינות בגריל עם מסקרפונה, ו חזיר בגריל עם נקטרינות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הדבש, מיץ הלימון, השמן ו 1/4 כפית מלח. מערבבים נקטרינות ובזיליקום; מניחים בצד.
שוטפים סלמון ומייבשים עם מגבות נייר.
מפזרים פלפל ומלח שנותר. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל.
מניחים סלמון, עם העור כלפי מטה, על הגריל. גריל, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 ב. מהאש למשך 15-20 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
מגישים עם תערובת נקטרינה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה לזווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -12 דולר לבקבוק.
![טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה]()
טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה
נוזולה לה ברוניצ ' ה הוא ביטוי אלגנטי ומובהק לזן שרדונה, עם זר נקי וריחני של פירות לבנים וטרופיים המקוזזים על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגשת על ידי חומציות טריים ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כללי של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, שמסתיים בנימה טעימה עדינה.