סלמון בגריל עם שיטאקה טריאקי
סלמון בגריל עם שיטאקה טריאקי יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 356 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, עירית, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו טריאקי סלמון בגריל עם אספרגוס מוקפץ ופטריות שיטאקה, סלמון בגריל עם רוטב טריאקי תוצרת בית וצדפות בגריל, ו סלמון טריאקי בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. בקערה קטנה, לטאטא את הסאקי עם רוטב סויה, סוכר חום ושמן שומשום. ב מקל גדול, מחבת ovenproof, חום 2 כפיות של שמן קנולה.
מוסיפים את שיטאקה ומבשלים על חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד משחימים קלות כתמים ומכרז, על 8 דקות.
מוסיפים את כל אבל 1 כף של תערובת סאקה ומבשלים, ערבוב, עד המחבת יבשה והפטריות מזוגגות, כ 2 דקות.
מעבירים את הפטריות לצלחת.
למחוק את המחבת ולחמם את 1 כפית הנותרים של שמן קנולה.
מוסיפים את פילה הסלמון ומבשלים על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד השחמה קלה, על 4 דקות. כפית את כל שומן במחבת.
הסר את המחבת מן החום, להוסיף את שמור 1 כף של תערובת סאקה ולהפוך את הפילה מעיל.
לטגן את הסלמון עד העליון הוא זהוב, מזוגג קלות ופשוט מבושל דרך, 1 1/2 עד 2 דקות.
מעבירים את הסלמון לצלחות ומעלה עם הפטריות.
מפזרים עירית חתוכה ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.