סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 792 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו כמון טחון, שעועית, מלח ים גס ועוד מספר מצרכים אחרים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 93% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette, סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette, ו צרפתית בהבזק: פנה עם Piment D ' Espelette (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף 1/3 כוס שמן זית, שום לחוץ, lemonpeel, טימין, ו 1/2 כפית מלח ים בקערה.
מניחים דגים,צד העור למטה, ב 13x9x2 אינץ זכוכית אפייה צלחת.
Brushmarinade מעל וצדדים של דגים. כיסוי; צמרמורת לפחות 2 שעות ועד 4 שעות.
חום 3 כפות שמן זית heavylarge מחבת מעל חום בינוני גבוה.
Addonion, סלרי, עגבניות, צ ' ילי, ו mincedgarlic. Sauté עד ירקות הם רק רכים, על 5 דקות.
מערבבים שעועית שחורה וקומין. הפחת חום לטעמים בינוניים וקוקונטיל תערובת,ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. מתבלים לפי הטעם עם סיאלט ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2שעות קדימה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
מתלה גריל ריסוס עם ספרייםולהכין ברביקיו (חום בינוני-גבוה).סדר דגים, צד העור למעלה, על המדף; sprayskin. דג גריל 4 עד 5 דקות; להתהפך.גריל עד דגים הוא רק אטום במרכז, about3 דקות יותר, בהתאם עובי.
לחמם שעועית עם 1/4 כוס waterover בינוני חום; לערבב כוסברה קצוצה.
מניחים 1/2 כוס שעועית על כל צלחת; למעלה עם דגים וגוש מיונז Piment D ' Espelette; לקשט עם עלי כוסברה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.