קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette

סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 792 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו כמון טחון, שעועית, מלח ים גס ועוד מספר מצרכים אחרים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 93% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette, סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette, ו צרפתית בהבזק: פנה עם Piment D ' Espelette (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף 1/3 כוס שמן זית, שום לחוץ, lemonpeel, טימין, ו 1/2 כפית מלח ים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים דגים,צד העור למטה, ב 13x9x2 אינץ זכוכית אפייה צלחת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
3
Brushmarinade מעל וצדדים של דגים. כיסוי; צמרמורת לפחות 2 שעות ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
חום 3 כפות שמן זית heavylarge מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
Addonion, סלרי, עגבניות, צ ' ילי, ו mincedgarlic. Sauté עד ירקות הם רק רכים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
6
מערבבים שעועית שחורה וקומין. הפחת חום לטעמים בינוניים וקוקונטיל תערובת,ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. מתבלים לפי הטעם עם סיאלט ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2שעות קדימה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
7
מתלה גריל ריסוס עם ספרייםולהכין ברביקיו (חום בינוני-גבוה).סדר דגים, צד העור למעלה, על המדף; sprayskin. דג גריל 4 עד 5 דקות; להתהפך.גריל עד דגים הוא רק אטום במרכז, about3 דקות יותר, בהתאם עובי.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
לחמם שעועית עם 1/4 כוס waterover בינוני חום; לערבב כוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
9
מניחים 1/2 כוס שעועית על כל צלחת; למעלה עם דגים וגוש מיונז Piment D ' Espelette; לקשט עם עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
בתיאבון

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.