סלמון בורגר
רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם סלמון, שמן canolan, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו סלמון בורגר, סלמון בורגר, ו המבורגר סלמון טריאקי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב סלמון הבא 12 מרכיבים בקערה.
מערבבים היטב. טופס תערובת לתוך 4 קציצות שווה על 1/2 אינץ ' עבה.
מחממים שמן במחבת לא דביקה מעל חום בינוני.
מוסיפים קציצות ומבשלים 5 דקות בכל צד. חצאים תחתון העליון של לחמניות עם המבורגרים סלמון.
מקשטים, אם תרצה. כיסוי עם צמרות לחמניה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.