סלמון בזיליקום עגבניות
אם יש לך עגבניות, שמן זית, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: סלמון בזיליקום עגבניות, סלמון בלסמי, עגבניות, בזיליקום, ו סלמון עם ריחן בזיליקום עגבניות.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם פיסת נייר אלומיניום, ולרסס עם ספריי בישול nonstick.
מניחים את פילה הסלמון על הנייר, מפזרים בזיליקום, למעלה עם פרוסות עגבניות, טפטוף עם שמן זית, ומפזרים גבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש עד הסלמון הוא אטום במרכז, ואת גבינת פרמזן הוא השחמה קלות על גבי, כ 20 דקות.