סלמון ביצים ממולאות עם מיונז תוצרת בית
אם יש לך שום, חלמונים, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים, סלמון מעושן ביצים ממולאות, ו סלמון מעושן ביצים ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המיונז, להכות את חלמונים ביצה בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי או בלנדר יד. לאט לאט להתמזג שמן, כף אחת בכל פעם תוך ערבוב כל הזמן. המשך להוסיף שמן עד עקביות הוא קצת עבה יותר מיונז רגיל. פירס את שן שום, ומערבבים אותו בתערובת עד שהוא משחרר את המיץ שלה.
הסר את השום ואת העונה עם מלח ופלפל.
מערבבים את היין האדום חומץ 1 כפית בכל פעם. לאט לאט, זה יהיה רזה המיונז קצת.
מניחים את הביצים בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 10 דקות.
הסר מהחום, לנקז מגניב. לקלף את הקליפות, ולחתוך ביצים במחצית לאורכו.
הסר את החלמונים, ומניח אותם לתוך קערה בינונית.
מניחים את החלבונים על צלחת הגשה.
לחלמונים, מוסיפים שאלוט, סלמון, 1/2 כוס המיונז, מלח ופלפל.
מערבבים עד מעורבב היטב. אם התערובת נראית יבשה, מוסיפים עוד מיונז. כפית לתוך החצאים ביצה לבן וצינה או לשרת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.