קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

סלמון במרינדה בורבון

סלמון במרינדה בורבון
אם יש לכם מלח, סוכר חום חזק, חרדל חום חריףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מתכונים דומים: סלמון במרינדה בורבון, סטייקים עם רוטב בורבון, ו בורבון במרינדה בשר חזיר פילה.

הוראות

1
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים במנה רדודה.
2
הוסף סלמון, בעדינות פונה מעיל, ולתת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
3
מניחים סלמון על מחבת מטלית מרופדת בנייר אלומיניום משומנת קלות, הזמנת מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
4
מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
5
יוצקים מרינדה על סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
סלמוןסלמון
6
מטגנים 5 סנטימטרים מחום 8 עד 10 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
7
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו אוסף גורמה מקורמיק צ 'יפוטלה צ' ילה פלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.