סלמון במרינדה עם סלט שומר
סלמון במרינדה עם סלט שומר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? לאיש המערות הזה, ללא גלוטן, ללא חלב ויש בו בסה"כ : 205 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פילה סלמון חתוך במרכז, כפות שומר, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במיץ הלימון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -10 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 79%. מתכונים דומים: צלעות טלה במרינדה עם סלט שומר, סלט שומר גולמי במרינדה עם צנוניות, גזר וירקות אביביים, ו שומר-הליבוט במרינדה עם צזיקי שומר.
הוראות
בעזרת סכין חדה מאוד, גזרו את השומן האפור מצד העור של הסלמון; יש לו טעם חזק. פורסים את הסלמון דק ככל האפשר.
שים את מיץ הלימון בקערה קטנה. מקציפים בהדרגה את שמן הזית. מתבלים במלח ופלפל.
מסדרים את הסלמון בכלי משומן גדול מספיק כדי להחזיק את הפרוסות בשכבה אחת. מפזרים את הסלרי על הדג, ואז כף את המרינדה על הכל. מכסים ומקררים עד שהסלמון קצת יותר ממחצית "מבושל", מה שאפשר לדעת על ידי שינוי הצבע מכתום ורוד לורוד חיוור. זה אמור לקחת כ -3 שעות, תלוי ברזון הפרוסות.
להגשה מחלקים את הסלמון והסלרי בין 6 צלחות, ושומרים את המרינדה.
שמים את השומר הפרוס והכריכות בקערה ומזלפים מספיק מהמרינדה כדי לצפות אותו קלות. זורקים היטב ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מחלקים את השומר בין הצלחות. כף מעט מרינדה נוספת מעל הסלמון.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. רוז הזכוכית של פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![שושנת כוס הים של פינו נואר]()
שושנת כוס הים של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, הרוז המרופד נפתח עם תותי בר ריחניים ועלי ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסי ופטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. יין תוסס זה הוא שותף תפריט מגוון, זיווג יוצא דופן עם פרושוטו ומלון או עוגות סרטנים עם איולי פיקנטי.