סלמון בר ללא גלוטן עם רוזמרין בטטות ולימון
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? סלמון בר ללא גלוטן עם תפוחי אדמה מתוקים רוזמרין ולימון יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך מלח ים, חרדל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו טימין קלוי בטטות (טבעוני, ללא גלוטן, ללא אגוז, ללא סויה), ללא גלוטן הוא לי: צ'יפס בטטה אפוי עם רוזמרין, ו לימון רוזמרין קוקוס שמן קלוי ירקות (טבעוני, ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פיסת נייר קלף כדי להתאים על גיליון עוגיות, ולאחר מכן להניח אותו על הסדין. לשטוף את תפוחי אדמה מתוקים unpeeled ובצל לחתוך 1/4 אינץ ' עבה. שים בטטות ובצל על נייר הקלף בשכבה אחת.
אופים במשך 15 דקות.בינתיים, לערבב שום, חרדל יבש, מיץ לימון רוזמרין לעשות משחה, ולהניח בצד.
הסר בטטות ובצל מהתנור (לשמור על גיליון העוגיות).
מניחים את האספרגוס על הנייר ליד בטטות ובצל.
מפזרים את גרידת לימון על האספרגוס.
הניחו סלמון על האספרגוס והבצל.
מורחים חרדל על גבי סלמון.החזר את הסדין לתנור וצלה במשך 12 דקות. סלמון נעשה כאשר פתיתי בשר בלחץ עדין.