קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

סלמון בר צרוב עם סלק, תפוז דם וסלט תרד

סלמון בר צרוב עם סלק, תפוז דם וסלט תרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון צרוב עם סלק, תפוז דם וסלט תרד. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 375 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחץ קר, שמן קוקוס, תפוזי דם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלק וסלט תפוז דם, תפוז דם, סלק וסלט שומר, ו תפוז דם, סלק וסלט שומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים את הירוקים את הסלק, משאיר על אינץ ' של הגבעולים עדיין מחובר. שמור את הירוקים לפעם אחרת. לשטוף את הסלק היטב ולמקם אותם במחבת צלייה עם שכבה של אינץ ' של מים על הקרקעית. מכסים בחוזקה בנייר כסף (אם הסלק נוגע בסלק, מכסים תחילה קלף, ואז בנייר כסף. צלוי כ -50 דקות (או יותר עבור סלק גדול). כאשר הסלק נעשה, בזהירות להסיר את נייר הכסף. לאפשר להם להתקרר, ולאחר מכן לקלף אותם על ידי החלקה את העורות עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
חותכים אותם לתוך טריזים אינץ'.חותכים את הגבעול ואת הקצוות התחתונים מתפוזי הדם. Stand התפוזים על קצה אחד, בעקבות קווי המתאר של הפרי עם סכין חדה מאוד, להסיר את הקליפה ואת החריר הלבן. עבודה מלמעלה למטה, סיבוב הפרי כמו שאתה הולך. ואז להחזיק כל תפוז מעל קערה בזהירות לחתוך בין הממברנות ואת הפרי כדי לשחרר את הקטעים שביניהם. לסחוט כל מיץ שנשאר בממברנה הנותרת לתוך כוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
כתום דםכתום דם
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הוסף כל מיץ מקערת מקטעי תפוז דם לכוס המדידה. (או אם אתה לחוץ בזמן, פשוט לחתוך את התפוזים לתוך סיבובים.)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים את שאלוט לקוביות, מיץ לימון, כוס מיץ תפוזים בדם (אם לא שמרתם מספיק, אתה יכול להוסיף מיץ תפוזים סחוט טרי רגיל), דבש וכפית מלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים בדםמיץ תפוזים בדם
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
לטאטא בשמן הזית לאט.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מוסיפים פלפל שחור ומלח ים נוסף לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
8
הסר את הסלמון מהמקרר 30 דקות לפני הבישול כדי להביא אותו לטמפרטורת החדר. מתבלים את הסלמון עם גרידה, מלח ים ופלפל טחון.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
9
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני במשך כ 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את השמן למחבת ומאפשרים לחמם במשך 1 דקה, עד חם מאוד, אבל לא לעשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הנח את הדג במחבת, צד מתובל למטה, ומבשלים 3 עד 4 דקות, עד שהוא משחימים קלות. הפוך את הדגים, להנמיך את החום בינוני נמוך, ומבשלים עוד כמה דקות, עד שהוא מבושל כמעט דרך. עשה כמיטב יכולתך לא לבשל את הסלמון. כאשר זה נעשה, הדג יתחיל להתקלף להפריד קצת, והמרכז יהיה מעט נדיר. הסלמון ימשיך לבשל קצת יותר בזמן שהוא יושב.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מניחים את התרד בקערה ולזרוק בקלילות עם קצת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
העברה למגש הגשה.
14
מניחים את הסלמון על גבי התרד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
15
מניחים את הסלק ותפוזי דם בקערה ולזרוק בקלילות עם קצת רוטב. סדר את הסלק ותפוזי הדם סביב היקף המגש.
מרכיבים שתצטרך
כתום דםכתום דם
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
לטפטף את הסלמון עם רוטב נוסף,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.