קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

סלמון בר צרוב עם סלק, תפוז דם וסלט תרד

סלמון בר צרוב עם סלק, תפוז דם וסלט תרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון צרוב עם סלק, תפוז דם וסלט תרד. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 375 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחץ קר, שמן קוקוס, תפוזי דם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלק וסלט תפוז דם, תפוז דם, סלק וסלט שומר, ו תפוז דם, סלק וסלט שומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים את הירוקים את הסלק, משאיר על אינץ ' של הגבעולים עדיין מחובר. שמור את הירוקים לפעם אחרת. לשטוף את הסלק היטב ולמקם אותם במחבת צלייה עם שכבה של אינץ ' של מים על הקרקעית. מכסים בחוזקה בנייר כסף (אם הסלק נוגע בסלק, מכסים תחילה קלף, ואז בנייר כסף. צלוי כ -50 דקות (או יותר עבור סלק גדול). כאשר הסלק נעשה, בזהירות להסיר את נייר הכסף. לאפשר להם להתקרר, ולאחר מכן לקלף אותם על ידי החלקה את העורות עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
חותכים אותם לתוך טריזים אינץ'.חותכים את הגבעול ואת הקצוות התחתונים מתפוזי הדם. Stand התפוזים על קצה אחד, בעקבות קווי המתאר של הפרי עם סכין חדה מאוד, להסיר את הקליפה ואת החריר הלבן. עבודה מלמעלה למטה, סיבוב הפרי כמו שאתה הולך. ואז להחזיק כל תפוז מעל קערה בזהירות לחתוך בין הממברנות ואת הפרי כדי לשחרר את הקטעים שביניהם. לסחוט כל מיץ שנשאר בממברנה הנותרת לתוך כוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
כתום דםכתום דם
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הוסף כל מיץ מקערת מקטעי תפוז דם לכוס המדידה. (או אם אתה לחוץ בזמן, פשוט לחתוך את התפוזים לתוך סיבובים.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מערבבים את שאלוט לקוביות, מיץ לימון, כוס מיץ תפוזים בדם (אם לא שמרתם מספיק, אתה יכול להוסיף מיץ תפוזים סחוט טרי רגיל), דבש וכפית מלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים בדםמיץ תפוזים בדם
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
לטאטא בשמן הזית לאט.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מוסיפים פלפל שחור ומלח ים נוסף לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
8
הסר את הסלמון מהמקרר 30 דקות לפני הבישול כדי להביא אותו לטמפרטורת החדר. מתבלים את הסלמון עם גרידה, מלח ים ופלפל טחון.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
9
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני במשך כ 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מוסיפים את השמן למחבת ומאפשרים לחמם במשך 1 דקה, עד חם מאוד, אבל לא לעשן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
11
הנח את הדג במחבת, צד מתובל למטה, ומבשלים 3 עד 4 דקות, עד שהוא משחימים קלות. הפוך את הדגים, להנמיך את החום בינוני נמוך, ומבשלים עוד כמה דקות, עד שהוא מבושל כמעט דרך. עשה כמיטב יכולתך לא לבשל את הסלמון. כאשר זה נעשה, הדג יתחיל להתקלף להפריד קצת, והמרכז יהיה מעט נדיר. הסלמון ימשיך לבשל קצת יותר בזמן שהוא יושב.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מניחים את התרד בקערה ולזרוק בקלילות עם קצת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
העברה למגש הגשה.
14
מניחים את הסלמון על גבי התרד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
15
מניחים את הסלק ותפוזי דם בקערה ולזרוק בקלילות עם קצת רוטב. סדר את הסלק ותפוזי הדם סביב היקף המגש.
מרכיבים שתצטרך
כתום דםכתום דם
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
16
לטפטף את הסלמון עם רוטב נוסף,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.