סלמון בר צרוב עם סלק, תפוז דם וסלט תרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון צרוב עם סלק, תפוז דם וסלט תרד. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 375 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחץ קר, שמן קוקוס, תפוזי דם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלק וסלט תפוז דם, תפוז דם, סלק וסלט שומר, ו תפוז דם, סלק וסלט שומר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות.
חותכים את הירוקים את הסלק, משאיר על אינץ ' של הגבעולים עדיין מחובר. שמור את הירוקים לפעם אחרת. לשטוף את הסלק היטב ולמקם אותם במחבת צלייה עם שכבה של אינץ ' של מים על הקרקעית. מכסים בחוזקה בנייר כסף (אם הסלק נוגע בסלק, מכסים תחילה קלף, ואז בנייר כסף. צלוי כ -50 דקות (או יותר עבור סלק גדול). כאשר הסלק נעשה, בזהירות להסיר את נייר הכסף. לאפשר להם להתקרר, ולאחר מכן לקלף אותם על ידי החלקה את העורות עם האצבעות.
חותכים אותם לתוך טריזים אינץ'.חותכים את הגבעול ואת הקצוות התחתונים מתפוזי הדם. Stand התפוזים על קצה אחד, בעקבות קווי המתאר של הפרי עם סכין חדה מאוד, להסיר את הקליפה ואת החריר הלבן. עבודה מלמעלה למטה, סיבוב הפרי כמו שאתה הולך. ואז להחזיק כל תפוז מעל קערה בזהירות לחתוך בין הממברנות ואת הפרי כדי לשחרר את הקטעים שביניהם. לסחוט כל מיץ שנשאר בממברנה הנותרת לתוך כוס מדידה.
הוסף כל מיץ מקערת מקטעי תפוז דם לכוס המדידה. (או אם אתה לחוץ בזמן, פשוט לחתוך את התפוזים לתוך סיבובים.)
מערבבים את שאלוט לקוביות, מיץ לימון, כוס מיץ תפוזים בדם (אם לא שמרתם מספיק, אתה יכול להוסיף מיץ תפוזים סחוט טרי רגיל), דבש וכפית מלח בקערה קטנה.
מוסיפים פלפל שחור ומלח ים נוסף לפי הטעם.
הסר את הסלמון מהמקרר 30 דקות לפני הבישול כדי להביא אותו לטמפרטורת החדר. מתבלים את הסלמון עם גרידה, מלח ים ופלפל טחון.
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני במשך כ 1 דקה.
מוסיפים את השמן למחבת ומאפשרים לחמם במשך 1 דקה, עד חם מאוד, אבל לא לעשן.
הנח את הדג במחבת, צד מתובל למטה, ומבשלים 3 עד 4 דקות, עד שהוא משחימים קלות. הפוך את הדגים, להנמיך את החום בינוני נמוך, ומבשלים עוד כמה דקות, עד שהוא מבושל כמעט דרך. עשה כמיטב יכולתך לא לבשל את הסלמון. כאשר זה נעשה, הדג יתחיל להתקלף להפריד קצת, והמרכז יהיה מעט נדיר. הסלמון ימשיך לבשל קצת יותר בזמן שהוא יושב.
מניחים את התרד בקערה ולזרוק בקלילות עם קצת רוטב.
מניחים את הסלמון על גבי התרד.
מניחים את הסלק ותפוזי דם בקערה ולזרוק בקלילות עם קצת רוטב. סדר את הסלק ותפוזי הדם סביב היקף המגש.
לטפטף את הסלמון עם רוטב נוסף,אם תרצה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.