סלמון ברוטב חרדל בנגלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 389 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חרדל טחון, פלפל קאיין, ו / או צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: סלמון ברוטב חרדל בנגלי, סלמון שום חרדל אפוי עם רוטב חרדל דבש, ו סלמון עם רוטב חרדל-עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את הדגים לחתיכות כי הם על 2 "x 1" ולשפשף אותם באופן שווה עםהמלח, כורכום, וקיין. מכסים ומניחים בצד במקרר במשך 30 דקות - 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
שים את אבקת החרדל, קאיין, כורכום, ומלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
כורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הוסף 1 כף מים ומערבבים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
הוסף עוד 7 כפות מים ומיקס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
יוצקים את השמן לתוך מחבת בינונית ולהגדיר על חום בינוני גבוה.כאשר חם, לשים את זרעי חרדל. ברגע שהם מתחילים פופ, ענייןשניות, להוסיף את הכמון ושומר זרעים. מערבבים פעם אחת ובמהירות יוצקים אותםמשחה חזקה.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
פירורי לחם, כמה חופנים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
דַק-
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הצ ' ילי הירוק, מערבבים, ומביאים לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
7
למקם את חתיכות הדגים ברוטב בשכבה אחת. מבשלים בעדינות במשך כ 5 דקות, או עד הדג הוא רק מבושל דרך, כפית את הרוטב על הדגים כל הזמן.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.