סלמון ברוטב צדפות
סלמון ברוטב צדפות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 304 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, שמן, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלמון מזוגג עם רוטב צדפות ובזיליקום, סלמון צלוי עם בייקון עם רוטב פטריות-צדפות, ו מרק חם וחמוץ עם סלמון ופטריות צדפות.
הוראות
מחממים שמן במחבת בינונית על חום בינוני. מערבבים שום וסוכר חום, ומבשלים עד השום הוא משחי קלות. מערבבים בצל ירוק, ומבשלים עד רך.
מערבבים ברוטב צדפות ומים.
מניחים פילה סלמון למחבת, ולהפחית את החום בינוני נמוך. תערובת רוטב כפית על פילה. מבשלים 10 עד 15 דקות, עד דגים הוא בקלות flaked עם מזלג.
הסר דגים ממחבת, ולהניח בצד.
מערבבים עמילן תירס ומים חמים לתערובת הרוטב הנותרת. מערבבים עד מעובה כדי עקביות הרצוי.
יוצקים על סלמון כדי לשרת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.