סלמון ג'ינג'ר צ' ילי הדר
סלמון הדר ג'ינג'ר צ' ילי הוא מתכון אמריקאי המגיש 4. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לך אבקת צ'ילי, גרידת תפוז, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלמון עם סלסה ג'ינג'ר-הדר, סלמון הדר ג'ינג'ר עם מלפפון וסלסה כתומה, ו צ'ילי שפשף סלמון עם סלסה הדר-רזה.
הוראות
מניחים סלמון בשכבה אחת בתבנית אפייה גדולה.
להקציף יחד חומץ, שמן זית, דבש, מיץ ליים, מיץ לימון, גרידת תפוזים, שום, סוכר לבן, ג ' ינג 'ר הקרקע, אבקת צ' ילי, פתיתי פלפל אדומים, ומלח בקערה גדולה.
יוצקים על סלמון. להשרות, בקירור, במשך 1 עד 3 שעות.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני, ושמן קלות את הסבכה.
הסר דגים מן המרינדה. להשליך מרינדה משומשת.
מניחים על גריל שחומם מראש. מבשלים רק עד שהוא פתיתים בקלות עם מזלג, על 5 דקות לכל צד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.