סלמון ג'ינג'ר שומשום עם בוק צ' וי מטוגן.
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? סלמון ג'ינג'ר שומשום עם בוק צ' וי מטוגן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, מרק עוף דל שומן, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, ו ג'ינג'ר שומשום בוק צ' וי.
הוראות
יש לשטוף בוק צ ' וי; לקצץ ולהשליך קצוות גזע קשים וכל חלקים חבולים.
חותכים את צמרות עלים לרוחב לרצועות 2 אינץ'; לחתוך את הגבעולים לרוחב לחתיכות 1 אינץ'.
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום גבוה, מערבבים שום 2 כפיות שמן עד רוחש, 1 עד 2 דקות.
להוסיף בוק צ ' וי מרק, כיסוי, ומבשלים עד הגבעולים העבים הם רק במכרז כאשר פירסינג, 4 עד 5 דקות; לשמור על חם.
בינתיים, לשטוף סלמון, לטפוח יבש, לחתוך 4 חתיכות שוות.
מערבבים זרעי שומשום עם זנגביל, ולשפשף דגים באופן שווה עם תערובת.
יוצקים הנותרים 2 כפיות שמן לתוך מחבת 10-12 אינץ ' על חום גבוה. כאשר שמן חם, בערך 1 דקה, להניח סלמון, העור למטה, במחבת; לבשל 3 דקות. עם מרית רחבה, להפוך דגים ומבשלים עד שהוא אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), כ 3 דקות יותר.
מניחים סלמון בקערות רחבות כף בוק צ ' וי מרק שווה סביב דגים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.