סלמון הדר עם סלט גרגיר הנחלים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 514 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם עלי דפנה, מלח כשר, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש באשכולית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת יוגורט אשכוליות עם זיגוג אשכוליות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלט הדר עם שרימפס וגזרת נחלים, סלט ג'יקמה, הדרים וגרס, ו ניקוי גרגיר הנחלים וסלט הדר עם רוטב כורכום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-375 אף.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את הסלמון בתבנית אפיית זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
3
מוסיפים את עלי המפרץ ומספיק מים כדי להגיע לחצי הדרך במעלה צידי הפילה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
אופים עד הסלמון הוא באותו צבע לאורך פתיתים בקלות, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
העברה לצלחת; בואו מגניב. בינתיים, כשעובדים מעל קערה, חותכים כל קטע אשכולית מהממברנות הסובבות אותה. לסחוט את הממברנות כדי לשחרר כל מיץ שנותר.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את החומץ, השמן, הסוכר והמלח למיץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
7
יוצקים את כל אבל 1 כף של ויניגרט לתוך שקית פלסטיק resealable גדול.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
8
מוסיפים את הסלמון לשקית ומקררים לפחות 1 שעה. כדי לשרת, להוסיף את המקטעים אשכוליות, מלפפון, ואת גרגיר הנחלים על ויניגרט שמורות בקערה ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
לא מגן מקומי
ענפי שמיר שנקטפו
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מסננים את הסלמון. מחלקים את האורז בין צלחות בודדות העליון עם סלט גרגיר הנחלים וסלמון.טיפ: כדי לחתוך אשכולית, לקלף אותו, ולאחר מכן להשתמש בסכין חדה לחתוך בין כל קטע, קרוב לקרום.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.