סלמון ווסאבי פריך עם לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון ווסאבי פריך עם לימון. מנה אחת מכילה 539 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אפונה הצמד סוכר, קליפת ליים, פלחי ליים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: סלמון ווסאבי פריך עם לימון, סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום, ו סלמון עם זיגוג לימון-Hoisin עם סלט כרוב פריך בוק צ'וי.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. Blend wasabi אפונה במעבד עד הקרקע אבל עם כמה חתיכות כתוש גס. גיליון אפייה מעוטר בשמן קל. מסדרים פילה סלמון, צד העור למטה, על גיליון אפייה מוכן.
מפזרים דגים במלח. הקש הקרקע wasabi אפונה על צמרות של פילה סלמון לדבוק, כיסוי צמרות לחלוטין.
מפזרים קליפת סיד מגוררת על סלמון; טפטוף עם שמן 1 כף. סלמון צלוי רק עד אטום במרכז, כ -10 דקות.בינתיים, חום שנותר 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים כרוב אפונה הצמד סוכר; לטחון עד ירקות הם פריך במכרז, על 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
להעביר פילה סלמון 1 לכל אחד 4 צלחות.
טפטוף עם מיץ ליים. תערובת כרוב-הצמד כרוב תל לצד.
מקשטים עם פלחי לימון ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.