סלמון ולינגוויני צמחוני
סלמון ולינגוויני צמחוני עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה עלה, מיץ לימון, שמיר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Lisa ' S Salmon Ricotta Broccoli Linguini, סלמון ומטגנים מוקפצים צמחוניים, ו נגיסות סלמון וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים גריל גז לחום בינוני-גבוה או מכינים גריל פחם עם אש בינונית-חמה.
לרסס ריבוע 12 על 12 אינץ ' של רדיד אלומיניום כבד עם ספריי בישול.
מניחים את הסלמון, צד העור למטה, על מרכז רדיד.
מפזרים את הסלמון במלח ופלפל ומפזרים את התיבול האיטלקי ואת כוסברה מעל. שים 1 כף חמאה על גבי כל פילה ומניח 2 חצי פרוסות לימון על כל אחד. לעטוף את הסלמון בחוזקה בנייר הכסף, במקום על הגריל, ומבשלים 10 דקות.
הסר את הסלמון מן הגריל ולפתוח את חבילת נייר כדי לאפשר את האדים לברוח.
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. שמירה על כל נוזל בישול בחבילת נייר, להעביר את הסלמון לקערה קטנה באמצעות מזלג, פתית אותו לחתיכות גדולות; להשליך את העור.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הלינגוויני עד אל דנטה, על פי הוראות החבילה.
שים את האפונה בקערת ערבוב גדולה, לנקז את הפסטה ושופכים אותו על האפונה בקערה. (החום מהפסטה יבשל את האפונה.)
מוסיפים את נוזל הבישול השמור מן הסלמון לקערה יחד עם עגבניות, צלפים וגרידת לימון.
בקערה קטנה, לטאטא את מיץ לימון, שמן זית וחרדל יחד עד עבה emulsified; לשפוך את הרוטב על הפסטה ולזרוק היטב מעיל.
מוסיף את הסלמון המתפורר ושמיר, ולזרוק בעדינות עד בשילוב. לטעום ולהתאים את התיבול, במידת צורך.
מעבירים את הפסטה למגש הגשה, מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ופרוסות לימון ומגישים מיד.