קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

סלמון ושנטרל אפויים בקלף

סלמון ושנטרל אפויים בקלף
סלמון ו Chanterelles אפוי קלף דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 65 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כרישה, פטריות chanterelle, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: סלמון אפוי קלף, סלמון אפוי קלף, ו סלמון וקישואים אפויים בקלף.

הוראות

1
חותכים ארבעה 13-על ידי 15 אינץ מלבנים של בישול קלף או רדיד. מקפלים כל מלבן במחצית לרוחב; החל מקיפול, לחתוך חצי לב 7 אינץ 'רחב ו 13 אינץ' ארוך. לפתוח כל אחד ולשכב שטוח. מחלקים כרישה שווה בין לבבות, mounding אותם על מחצית מכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
יש לשטוף סלמון יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
מניחים חתיכה אחת על כל תלולית של כרישה. למעלה באותה מידה עם chanterelles.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
4
טפטוף כל ערימה עם 1/2 כפית שמן זית ו 1 כף יין; מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מקפלים חצי חשוף של כל לב קלף מעל ערימת דגים וירקות כך קצוות לחתוך נפגשים באופן שווה. מקפלים וקפלים מנות קצוות לאטום: החל בחלק העליון של הלב, לקפל 1/2 אינץ ' קטע של קצה למעלה וב; מחזיק סעיף זה למטה, לקפל את הקטע הבא למעלה וב, חופף מעט הראשון כדי ליצור קפלים. המשך קיפול וקפל קצה עד שתגיע לתחתית הלב; נקודת טוויסט כדי לאבטח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
להעביר חבילות לתבנית אפייה בגודל 14 על 16 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
7
אופים בתנור רגיל או הסעה של 400 עד שמד חום מוכנס דרך קלף לתוך מרכז הדגים מגיע ל-140, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
8
מניחים כל מנה על צלחת ארוחת ערב. פתח ליד השולחן, דואג להימנע קיטור.
9
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
10
ניקוי פטריות: לקצץ את תחתית קשה או דהוי של גבעולי פטריות וכל כתמים חבולים או פגמים. (עבור שיטאקים וצדפות, להסיר את הגזע הסיבי כולו.) עבור פטריות מוצקות כגון portabellas, לנגב את הלכלוך עם מטלית לחה או במקום במסננת, לשטוף ביסודיות תחת מים זורמים קרים, להתייבש עם מגבות. עבור פטריות עדינות שיש להם הרבה מקומות ללכלוך להסתיר, כגון chanterelles וקיפודים, לשקוע בקערה של מים קרים להתסיס בעדינות עם הידיים לשחרר את כל החלקיקים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
11
מסננים, שוטפים בזהירות תחת מים זורמים, בעדינות לטפוח יבש עם מגבת.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)